Lost Vape Ursa EPOCH Pod Kit

19.00 

Elektronická cigareta – MTL poťah, batéria 1000mAh, objem 2,5 ml, automatické spínanie, výkon 9-25W, dobíjanie USB-C, regulácia air-flow, displej, inteligentná detekcia odporu, originálne spracovanie, ochranný silikónový rukáv tela, platforma Ursa.

Katalógové číslo: - Kategórií:

Popis

Lost Vape Ursa Epoch Pod Kit
Nová epocha je tu! Ľahučký pod systém s plastovým telom je obalený praktickým silikónovým krytom, ktorý mu dodáva nezameniteľný vzhľad a vkus. Ursa Epoch je kompatibilný s platformou cartridgí Ursa a podporuje automatický výstupný výkon až do 25W. Vydajte sa na jedinečnú vaperskú cestu s kompaktným pod systémom Ursa Epoch osadeným displejom, obrovskou integrovanou batériou 1000mAh a bočnou reguláciou prívodu vzduchu.

Parametre produktu:
Rozmery: 67.2 x 44.4 x 19.60 mm
Spôsob poťahovania: MTL (klasické šlukovanie)
Metódy spínania poťahu: automatické
Kapacita batérie: 1000 mAh
Výstupný výkon: 17 – 25 W (automatický neregulovateľný) Napätie batérie :3.3 – 4.Ω
Objem cartridge v balení: 2.5 ml
Regulácia airflow: áno
Dobíjanie: USB-C port (5V / 1A)
Čipset: Lost Vape Quest 2.0
Váha: 63 g

Unikátna konštrukcia
Krásne a originálne vzory a štýlovo riešená konštrukcia robí z modelu Ursa Epoch naozajstného krásavca. Ľahučké plastové telo zariadenie dopĺňa silikónový rukáv, ktorý slúži nielen ako skvelá ochrana proti pádu, ale aj ako štýlový dizajnový doplnok. V prípade farebného variantu Firefly Planet dokáže rukáv navyše absorbovať svetlo a žiariť v tme*.

* Luminiscenčný rukávik nájdete LEN pri variante Firefly Planet, ostatné farby touto funkciou vybavené nie sú.

Cartridge Ursa Pod V2
Samozrejmosťou modelu Ursa Epoch je kompatibilita s platformou cartridgí Ursa Pod V2, alternatívne sa potom dajú použiť k modelu aj Ursa Pod V1. Vďaka podpore týchto cartridgí ponúkne zariadenie skvelý nábeh žhavenia a výrazné a prekreslené podanie chuti. V základnom balení nájdete jednu cartridge s odporom 0,8 ohm vhodnú na klasické šlukovanie.

Automatický výkon
Vďaka zabudovanému čipu Quest 2.0 v tele e-cigarety sa môžete tešiť na jednoduchú užívateľskú obsluhu a rad automatických funkcií. Nesmie chýbať populárne automatické spínanie poťahu alebo automatický výstupný výkon, zariadenie nastaví vhodný výkon až do hodnoty 25W na základe zmeraného odporu pripojenej cartridge. O nič sa tak nemusíte starať a môžete sa v kľude pustiť do vapovania.

Praktický displej
Všetky nastavené parametre sa zobrazujú na kompaktnom displeji na prednom paneli e-cigarety. Na displeji uvidíte aktuálny výstupný výkon, aktuálny stav batérie, odpor pripojenej cartridge a celkový počet odvapovaných poťahov. S displejom vám neunikne žiadna zásadná informácia.

Veľká kapacita batérie
Integrovaná batéria hravo zvládne vaperské potreby a intenzívne používanie po mnoho hodín. Kapacita batérie vo vnútri tela činí krásnych 1000mAh. V prípade potreby potom môžete batériu kedykoľvek opätovne dobiť prostredníctvom USB-C portu s podporou 1A nabíjania. Stav nabitia si ľahko overíte prostredníctvom indikačnej diódy umiestnenej uprostred hlavného panelu.

Bočná regulácia airflow
Praktická bočná manuálna regulácia airflow umožňuje hladké a bezstarostné nastavenie prívodu vzduchu do cartridge. Jedným pohybom prsta si môžete prívod upraviť a ovplyvniť tuhosť poťahu. Preferujete voľnejší alebo utiahnutejší poťah? Obe varianty sú možné, stačí iba pár sekúnd.

Jednoduché používanie
Lost Vape Ursa Epoch je nenáročné a štýlové zariadenie na každodenné využitie. Vďaka plne automatickej prevádzke, unikátnemu dielenskému spracovaniu a podpore cartridgí Ursa Pod si vždy užijete chutný a pohodový vaping bez starostí. Zariadenie ocenia nielen začiatočníci, ale aj pokročilí používatelia, ktorí hľadajú kompaktný pod systém s originálnym dizajnom akurát do vrecka.

Obsah balenia:
1x telo e-cigarety Lost Vape Ursa Epoch Pod (1000mAh)
1x cartridge Lost Vape Ursa Pod V2 (0.8Ω, 2,5ml)
1x šnúrka na zavesenie na krk
1x USB-C kábel na dobíjanie
1x užívateľský manuál

Ďalšie informácie

Farba

Arcade Era, Crush Mix, Firefly Planet, Joy Club, Pulse Mix, Racing Zone