Dovpo Ayce 7500 Grape Ice

20.00 

  • 7500 Puffs
  • 2 + 10ml
  • Dual Coil Mode

5 na sklade

Katalógové číslo: 8605 Kategórií: Značka:

Popis

Dovpo Ayce 7500

Predstavujeme Ayce 7500 od Dovpo – špičkovú súpravu na jednorazové vape určené pre tých, ktorí túžia po pohodlí bez kompromisov vo výkone. Toto zariadenie vyniká svojimi pôsobivými funkciami, ktoré zaisťujú vynikajúci zážitok z vapovania pri každom použití. Či už ste skúsený vaper alebo len začínate, Ayce 7500 je vytvorený tak, aby vyhovoval vašim potrebám.

Bezkonkurenčná kapacita nafúknutia

Dovpo Ayce 7500 poskytuje mimoriadnych 7500 vdychov , čo z neho robí jednu z najdlhšie trvajúcich súprav na jednorazové vape na trhu. Táto rozšírená kapacita vdychovania zaisťuje, že si môžete vychutnať plynulé vapovanie bez potreby častých výmen. Je ideálny pre tých, ktorí chcú zariadenie, ktoré vydrží, poskytuje konzistentnú chuť a spokojnosť od prvého šluku po posledné.

Dobíjacie pohodlie v jednorazovom dizajne

Na rozdiel od tradičných jednorazových je Ayce 7500 vybavený 850mAh batériou , ktorú je možné nabíjať cez USB-C . To znamená, že si môžete vychutnať všetkých 7 500 ťahov bez obáv z predčasného vybitia batérie. Nabíjací port USB-C zaisťuje rýchle a spoľahlivé zapnutie, takže budete vždy pripravení na vapovanie, keď nastane chvíľa. Po vyčerpaní šlukov sa zariadenie zlikviduje – žiadny neporiadok, žiadne problémy, len čisté pohodlie.

Digitálny displej Dovpo Ayce 7500 na sledovanie batérie

Zostaňte informovaní pomocou digitálneho displeja Ayce 7500 , ktorý poskytuje aktuálne informácie o výdrži batérie. Táto jednoduchá, ale základná funkcia vám umožní presne vedieť, kedy je čas na dobitie, čím eliminujete akékoľvek dohady. S Ayce 7500 môžete s istotou vapovať s vedomím, že sa vášmu zariadeniu nečakane nevybije energia.

Vopred naplnený E-Liquid pre maximálne pohodlie

Ayce 7500 je dodávaný vopred naplnený 12 ml vysokokvalitného e-liquidu, takže sa nemusíte báť dopĺňania. Vďaka tomu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí dávajú prednosť priamemu a bezproblémovému vapovaniu. Veľkorysá kapacita e-liquidu sa dokonale zhoduje s dlhotrvajúcim počtom ťahov zariadenia a zaisťuje, že z každej relácie vyťažíte maximum.

Režim Dual Coil pre vylepšenú chuť

Ayce 7500 , navrhnutý s režimom dvojitej cievky , zaisťuje robustnú produkciu pary a intenzívnu chuť pri každom ťahu. Táto funkcia vylepšuje celkový zážitok z vapovania a zakaždým prináša uspokojivý zásah. Nastavenie dvojitej cievky je navrhnuté tak, aby maximalizovalo chuť aj výpary, vďaka čomu je každé potiahnutie príjemné od začiatku do konca.

Rôznorodý výber príchutí

Ayce 7500 ponúka širokú škálu príchutí, ktoré uspokoja každý vkus. Či už uprednostňujete ovocné, sladké, mentolové alebo klasické tabakové príchute, je tu pre vás možnosť. Každá príchuť je vytvorená tak, aby poskytovala bohatú a konzistentnú chuť počas celej životnosti zariadenia, čo vám zaručí prvotriedny zážitok z každého šluku.

Dokonalý pomer pohodlia a výkonu

Ayce 7500 od Dovpo je dokonalý jednorazový vape pre tých, ktorí oceňujú pohodlie a vysoký výkon. Je navrhnutý tak, aby poskytoval uspokojivý a dlhotrvajúci zážitok z vapovania bez potreby údržby alebo dopĺňania. Zariadenie jednoducho používajte, kým sa e-liquid alebo batéria nevybije, a potom ho zodpovedne zlikvidujte.

Prečo si vybrať Ayce 7500?

Pre tých, ktorí hľadajú jednoduchosť jednorazového výparníka s ďalšou výhodou nabíjateľnosti, je Ayce 7500 ideálnou voľbou. Jeho dlhá kapacita, nabíjateľná batéria a chutný výkon ho robia výnimočným vo svete jednorazových výrobkov. Či už ste stále na cestách, alebo jednoducho uprednostňujete zariadenie, ktoré nevyžaduje žiadnu údržbu, Ayce 7500 vám to poskytne.

Vyberte si Ayce 7500 od Dovpo pre zážitok z vapovania, ktorý je rovnako pohodlný ako uspokojujúci. Je to dokonalý spoločník pre tých, ktorí chcú maximálny pôžitok s minimálnou námahou.