Refund and Returns Policy

Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

Többféle áru mentesül a visszaküldés alól. 

Vissza nem térítendő termékek:

  • bontott tekercsek
  • bontott e-liquidek, aromák, alapfolyadékok
  • eldobható cigaretták
  • palástok

A visszaküldés befejezéséhez számlára vagy vásárlási bizonylatra van szükségünk.

Kérjük ne küldje vissza a vásárolt terméket a gyártónak!

Vannak olyan helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést nyújtanak:

  • Feltűnő használati nyomokkal rendelkező készülék
    Bármely készülék vagy alkatrész, amely nem az eredeti állapotában van, sérült, vagy nem a mi hibánkból eredő okokból hiányoznak
  • Minden olyan tétel, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal visszaküldenek

Visszatérítés

Miután megérkezett hozzánk a termék, e-mailben értesítjük. Bevizsgáltatjuk a visszaküldött terméket, majd ezután döntünk a  visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról. 

Ha jóváhagyják, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos napokon belül automatikusan jóváírjuk számláján vagy az eredeti fizetési módon.

Leárazott termékek

Csak a normál árú termékek ára téríthető vissza. Az akciós termékek ára nem téríthetők vissza.

Termékcsere

Csak akkor cseréljük ki a készülékeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a tételre, küldjön egy e-mailt a(z) info@hybridcigi.com címre, és küldje el a terméket a következő címre: 943 01 Stúrovo, Hlavná 7/123. HybridCigi Vape Shop

Szállítási visszaküldések

A termék visszaküldéséhez postai úton kell elküldenie a terméket a következő címre: 943 01 Stúrovo, Hlavná 7/123. HybridCigi Vape Shop

A termék visszaküldése esetén Önt terheli a szállítási költség. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Élethelyétől függően változhat az idő, amíg a kicserélt termék megérkezik Önhöz.

Ha drágább tételeket küld vissza, érdemes lehet nyomon követhető szállítási szolgáltatást igénybe venni, vagy szállítási biztosítást kötni. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.

Segítségre van szüksége?

A visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk a(z) info@hybridcigi.com címen.