Ultimate 5000 Bar Salts – Peach Pineapple 10 ml

5.30 

Doprajte si tropickú zmes Ultimate 5000 Peach Pineapple Vape Juice. Získajte to ešte dnes!

Katalógové číslo: - Kategórií: Značky: , , , ,

Popis

Vychutnajte si tropické a šťavnaté chute Ultimate 5000 Bar Salts 10 ml Peach Ananás . Táto prémiová šťava z vape spája šťavnatú chuť zrelých broskýň so sladkými a pikantnými tónmi ananásu, čím poskytuje jedinečný a osviežujúci zážitok z vapovania. Táto šťava je ideálna pre tých, ktorí majú radi ovocné a exotické e-liquidy, sľubuje, že podráždi vaše chuťové poháriky pri každom šluku.

Navyše sa dodáva v pohodlnej 10 ml fľaštičke. Vape džús má pomer 50/50 VG/PG, ktorý zaisťuje hladké a príjemné hity. V dôsledku toho je vyvážená zmes VG/PG ideálna na použitie so súpravami pod a štartovacími súpravami. Okrem toho so silou nikotínu 10 mg poskytuje mierny, ale uspokojivý účinok, vhodný pre nových vaperov aj pre tých, ktorí hľadajú vyvážený príjem nikotínu.

Okrem toho je rad U ltimate 5000 Bar Salts oslavovaný pre svoje vysokokvalitné ingrediencie a výnimočné chuťové profily. Konkrétne variant Peach Pineapple vyniká svojou harmonickou zmesou broskýň a ananásu, ktorá ponúka osviežujúci a príjemný vape. Či už ste skúsený vaper alebo len začínate, tento vape džús zaistí nezabudnuteľný a chutný zážitok.

Kľúčové vlastnosti:

  • 10 ml fľaša: Jednoduché prenášanie na vapovanie na cestách.
  • Pomer 50/50 VG/PG: Zaisťuje hladké a uspokojivé zásahy.
  • Nikotínová sila 10 mg: Poskytuje mierny a uspokojivý nikotínový hit.
  • Chuťový profil: Šťavnaté broskyne a sladký, pikantný ananás.
  • Najlepšie použitie s: Ideálne pre súpravy modulov a štartovacie súpravy.

Ďalšie informácie

Obsah nikotínu

10 mg, 20 mg